Кетъринг и хранене

Школа по изкуствата и предучилищна група

Децата от школата по изкуствата и предучилищната група имат осигурен био кетъринг, съобразен с ежедневните хранителни нужди на децата. Родителите могат да се информират предварително за седмичното меню във фоайето на школата по изкуствата.

Училище

Родителите на децата от училището могат да се възползват от няколко различни възможности:

  • Кетъринг – за най-актуална информация, свържете се с администрацията ни. Храната се доставя в кутии за многократна употреба, за да избегнем излишно замърсяване на околната среда.
  • Домашно приготвена храна – родителите, ако предпочитат, могат да осигуряват сами ежедневната храна на децата. Който избере тази възможност, трябва сам да приготви и опакова сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска за децата.

Както за децата от училището, така и за децата от школата по изкуства и предучилищната група е предвидена пауза за сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска.

На територията на ЧСУ „Проф. Н. Райнов“ няма училищна лафка, която да предлага на децата вредни храни, пълни със захар, оцветители и консерванти.

Обява: Търсим доставчик по програмите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“

Във връзка със съществуващите програми, обявяваме, че си търсим доставчик/доставчици. Повече подробности можете да намерите в Обявление за плод и мляко..