Skip to content

OUR PROGRAMS

We are educating our children with the Montessori Philosophy in order to maintain their physical and mental development and to be happy and successful in their future lives

Детска градина

Частна детска градина „Проф. Н. Райнов“ е детската градина към Валдорфско училище „Проф. Николай Райнов“ и заедно с него е лицензирана от Съюза на свободните валдорфски училища и от Министерство на образованието. Тя е за деца на възраст от 2 до 6 години. Намира се в кв. Лозенец, на ул. „Горски пътник“ №44.

Предучилищна подготовка

ЧСУ „Проф. Н. Райнов“ предлага предучилищно обучение и в двете локации: детската градина на ул. „Горски пътник“ 44 и училището на ул. „Хумболт“ 7. Прочетете по-надолу за информация относно разликите в подхода на двете места и препоръки как да изберете най-подходящото за вашето дете. 

Училище

Обучението в ЧСУ „Проф. Н. Райнов“ се провежда в съответствие с принципите на валдорфската педагогика, като същевременно отговаря на образователните изисквания на Министерство на образованието и науката. 

Гимназия

Гимназиалната програма на ЧСУ „Проф. Н. Райнов“ е съобразена както с образователните изисквания на МОН, така и с принципите и методите на валдорфската педагогика.

Извънкласни дейности

Поради епидемичната обстановка, извънкласните дейности през учебната година са временно прекратени.

В следобедните часове след задължителната учебна програма за деня, учениците имат възможност да се запишат на широк набор от творчески, спортни и образователни занимания и дейности по интереси, индивидуални и групови.

Лятна занималня

Лятната занималня на Валдорфско училище „Проф. Н. Райнов“ е отворена за всички деца от 6 до 10 години. Работи се с принципите на валдорфската педагогика. Всяка година подготвяме нова програма, изпъстрена с творчески занимания, опознавателни и приключенски разходки сред забележителности, музеи и природа в София и нейните околности. Актуална информация за предстоящото лято очаквайте тук и на нашата Фейсбук страница, или се свържете с нас.

If You Want To Get More Information Leave Your Number, We'l​l Call You