дек.
24
нд
Коледа
дек. 24 – дек. 26 цял-ден

Официални празници и почивни дни за училище, предучилищна група и детска градина

ян.
1
пн
Нова година
ян. 1 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина.

мар.
1
пт
Баба Марта. Мартеници.
мар. 1 цял-ден

Училищен празник

мар.
3
нд
Ден на Освобождението на България от османско робство
мар. 3 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина.

май
1
ср
Ден на труда
май 1 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина

май
6
пн
Ден на храбростта
май 6 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина

май
24
пт
Ден на писмеността
май 24 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина

юни
24
пн
Еньовден / Йоанов празник
юни 24 цял-ден

Училищен празник

сеп.
6
пт
Ден на Съединението
сеп. 6 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина

сеп.
22
нд
Ден на Независимостта
сеп. 22 цял-ден

Официален празник и почивен ден за училище, предучилищна група и детска градина.