Skip to content

Прием 22/23

Валдорфското училище в София разгръща способностите на учениците, провокирайки творческото въображение на ума, духа на сърцето и умелото използване на ръцете.

Валдорфското образование е цялостен процес от 3 до 19 години, чиято мисия е да възпитава творчески и свободомислещи личности, които да отговорят на предизвикателствата на утрешния ден.Тo осъществява плавно въвеждане на младия човек в социалния живот по начин, който разпалва любопитство и интерес към новото, ентусиазъм да учи през целия живот и възпитава уважение към ценности като взаимопомощ, сътрудничество, доверие и откритост.
Подарете възможността на Вашето дете да учи и расте в атмосфера, която го провокира да мисли и да се развива. Осигурете му специалното отношение, което заслужава, в творческа и подкрепяща среда. Обадете ни се днес, за да насрочим среща и да прецените дали нашето училище е правилното място за Вашето дете.

Какво предлагаме?

  • Възпитание в общностни ценности и стремеж към хармонично общуване със себе, околните и природата
  • Вплитане на изкуства, традиционни дейности и занаяти, разказвателни похвати, ритмични и двигателни упражнения в обучителния процес
  • Обучение в малки групи, уютна и предразполагаща обстановка, за чиято грижа децата активно участват 
  • Съчетаване на валдорфската методика на преподаване с държавните образователни стандарти 

7 300 – 8 250 лв. годишна такса обучение и учебни материали (в зависимост от избрания начин на плащане – една, две или три вноски по график).

15% отстъпка при записване на второ дете.

За връзка с нас:
email: administration@waldorf.bg,
тел: 0894377903
Адрес на училището: ул. „Александър фон Хумболт“ 7, ж.к. Гео Милев, гр. София