„We built this city on rock and roll.“ И ние – като Starship, но не е град, а училище. Но имаше и rock, и roll.

Справихме се, с всичкия rock и с целия roll, и от тази учебна година Валдорфско училище „Проф. Николай Райнов“ остави китната си къщичка в кв. Лозенец на малчуганите от детската градина и се премести в прекрасната си нова сграда в кв. Гео Милев, помещавала години наред Китайското посолство.

2500 кв.м. простор за мислите, чувствата, впечатленията, въпросите, грешките, дързостта, другарството и приятелството. Място за учене, движение, творчество и музика. Място, в което всяко ръбче е загладено от ръката на родител и във всяко сърце има по един учител.

Повече за тази история можете да прочетете тук.

 

Бихме искали да поканим родителите на деца в предучилищна и училищна възраст на

29 февруари, събота, от 11 часа,

на ул. „Александър фон Хумболт“ №7 в кв. Гео Милев в гр. София,

когато ще отворим вратите си за всички, които искат да видят витото ни стълбище с осанка на църковен орган, изписаните ни дъски, китните класни стаи, преливащото от всеки ъгъл изкуство на децата и просторните зали за спорт и събития. Ще ви представим принципите на валдорфската педагогика и защо смятаме, че това е образованието на бъдещето. Ще видите тетрадките на учениците ни, ще ви разкажем точно как протичат учебните дни и часове и ще отговорим на въпросите ви възможно най-точно и искрено.

Елате, за да поговорите с нас, родителите и учителите, които продължаваме да работим, за да създадем училището, което отговаря точно на представите ни за качество, ниво и отношение в образованието.

Децата ви също са добре дошли, като за тях ще се погрижи Майката на къщата срещу символичната сума от 5 лв., които ще отидат в полза на училището.

Повече за Валдорфското училище в България можете да прочетете на нашия уебсайт, www.waldorf.bg,  или да се свържете с нас на тел. 0894377903, administration@waldorf.bg.

GPS: https://goo.gl/maps/wE4L3j5KVFQd1tqg6ses

 

 

 

Препоръчани статии